sunnuntai 30. elokuuta 2009

Tehosterokotteet niskaan

Paino 4,0kg.

Nyt on Muusalle tehosterokotteet isketty niskanahkoihin ja jälleen meni oikein hienosti reissu eläinlääkärille. Aluksi vähän hämmensi, kun eläinlääkäriaseman aulassa oli niin paljon koiria, eikä Muusa oikein olisi malttanut minua ollenkaan kuunnella. Vihellys on aina se ehdoton, mikä sitten tehoaa, jos kaikki muut kutsut menee ohi korvien. Lääkärin kopelointi ihan pikkuisen jänskätti Muusaa, mutta nätisti se silti oli ja antoi katsoa hampaat ja korvat rauhassa. Lääkäriltä saatiin vielä kehutkin, että hyvässä kunnossa plikka on. :)

Muusa on selvästi aina hiukan epävarmempi, kun Benny ei ole matkassa. Nytkin vähän tavallista enemmän piti vastaantulijoita huomioida haukahtelemalla tai muuten vaan ihmettelemällä. Harmi, että hyviä treenaushetkiä meni vähän sivu suun, kun menomatkalla oli sen verran hoppu. Taas yksi asia muistilistalle lisää, mitä pitää Muusan kanssa tehokkaammin harjoitella: siis lisää ulkoiluja ihan kahdestaan.

Eilen muuten otettiin vielä pikkuisen harjoitusta näyttelyhihnassa. Aluksi Muusa oli vähän järkyttynyt eikä liikkunut mihinkään, mutta sitten kun taas keksi että "hei tästähän voi saada namia", niin alkoi sujua loistavasti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti