sunnuntai 30. elokuuta 2009

Koulutuskuulumisia

Voisin vähän kirjoitella, että missä meillä mennään koulutusmielessä. Minulla ei siis todellakaan ole mitään tavoitteellista tämä kouluttaminen, oikeastaan kaikki tavoitteellisuus varsinkin kilpailumielessä on aina aiheuttanut kylmiä väristyksiä. Se on osittain syykin siihen, miksi en ole oikein mihinkään koulutusryhmiin mennyt mukaan. Niissä kun niin monesti tähdätään kilpailemaan ainakin jollain tasolla.

Bennyn kanssa jossain määrin mennään ihan metsässä ja jossain määrin on edistyttykin. Ikuisuusasia meillä on ollut sivulletulo, kun en millään meinannut saada Bennyä ymmärtämään sitä ilman käsimerkkiä. Jossain vaiheessa sitten otin tehokuurin sanan yhdistämiseksi käsimerkkiin, ja kyllähän se sitten tulostakin tuotti. Sitä ei vaan aina muista miten ahkera pitäisi jaksaa olla. Sitten taas esimerkiksi tuon viimeksi koulutuskategoriassa mainitsemani pyörähdystempun suhteen alkaakin oikein korvia kuumottaa nolostuksesta. Se on ihan kokonaan unohtunut. Taisin kyllästyä silloin jo alkuunsa, kun en oikein päässyt siinä kunnolla alkuun, mutta lupaan, että vielä jonakin päivän Benny oppii senkin. Muutenkaan en ole viimeaikoina oikein mitään uutta Bennylle opettanut. Tuntuu, että Muusan kanssa niitä uusia asioita on koko ajan, ja ehkä vähän liikaakin nyt Bennyn kanssa vain kertailtu vanhoja. Voisin vaikka koittaa vähän aktivoitua tottispuolella ja antaa Bennylle useammin näitä yhteisiä koulutushetkiä.

Tällä hetkellä olisin kovin innostunut agilitystä, mutta alkuun pääseminen tuntuu kauhean vaikealta. Olen yrittänyt katsoa kursseja, mutta sopivaa ei tunnu löytyvän. Tampereella alkeiskurssi alkaisi (jos siihen edes pääsisi) vasta muistaakseni huhtikuussa ja jatkuisi kesälle. Kesä taas olisi tarkoitus olla töissä Hämeenlinnassa, joten hankalaksi menisi kulkeminen viikottain Tampereelle, varsinkin kun en voi luottaa edes siihen, että saisin autoa käyttööni. Hämeenlinnasta taas en oikein tahtonut mitään tarjontaa edes löytää, tai sitten alkavien kurssien tietoja ei ole vielä tullut. Tai sitten en löytänyt netistä kaikkia kurssien tarjoajia. Harmittaa kyllä kun innostusta olisi, mutta tarjonta ei nyt minun kohdallani vastaa kysyntää.

Onneksi sentään oman koiraporukan kanssa vuokraamme ensi viikonloppuna agilityhallin tunniksi ja pääsen siellä vähän tutustumaan eri esteisiin. Tarkoitus olisikin molempien koirien kanssa vähän kokeilla jotain. Bennyn kanssa varmaan voisi katsella vähän kaikkia esteitä, se on niihin aiemminkin joskus tutustunut eikä mitään suuremmin ihmetellyt. Muusan kanssa nyt varmaan lähinnä haistellaan vähän sitä sun tätä, riippuen siitä miten neiti paikanpäällä suhtautuu. Lasten leikkiputkihan kotoa löytyy ja se onkin sekä Bennyn että Muusan mielestä kiva kapistus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti