sunnuntai 30. elokuuta 2009

Muusan ensimmäiset pokaalit ja ruusukkeet!

Nyt se sitten on ohi, nimittäin Muusan ja minun ihka ensimmäinen näyttely. Ja loistavasti meni, sillä Muusa oli Helsingin kaikkien rotujen pentunäyttelyssä rotunsa paras pentu eli ROP ja pääsi kisaamaan vielä roturyhmänsä kehässä, missä sijoittui hienosti neljänneksi! Kotiin saatiin siis kantaa kolme ruusuketta (kunniapalkinto, ROP ja RYP4) sekä kaksi pokaalia (ROP ja RYP4). Ei hullumpaa, sillä tuomarina toiminut rodun todellinen asiantuntija Soile Bister on kuuluisa tiukasta arvostelustaan. :) Ilman kasvattajan Helin apua, en olisi kyllä päivästä selvinnyt, sillä hän siisti Muusan upean näköiseksi, opasti hirmuisesti minua esittämisessä ja lisäksi piti huolen siitä, että olin koiran kanssa oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Iso kiitos siis Helille!

Arvostelu kertoi seuraavaa:

"Kaunislinjainen, hyväluustoinen, feminiininen narttu. Hyvät mittasuhteet. Kaunis pää, toivoisin paremman maskin. Hyvät silmät ja purenta. Ikäisekseen hyvä runko. Hyvät kulmaukset. Erinomainen häntä. Erinomaiset sivuliikkeet, hieman löysä edestä. Lupaava karva. Erinomainen luonne."

Muusan esiintymisestä sen verran, että juoksutus kaipaa reilusti harjoitusta vielä, sillä neiti tahtoo edelleen säntäillä ja puoltaa herkästi jalkojeni suuntaan. Seisotukset menivät Muusan osalta hienosti, mutta itse saan harjoitella kovasti näyttelyhihnan hallitsemista. Se kun tahtoi koko ajan valahtaa liian alas, mikä taas ei saa koiraa niin edustavaan valoon. Mutta tästä on hyvä lähteä eteenpäin! :) Alla vielä kuva Muusasta ihmettelemässä palkintojaan. Kiitos kuvasta veljelleni!

Muusanensimmisetpalkinnot.jpg picture by benzoe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti