torstai 5. toukokuuta 2011

SERT ja kolmosiin!

Kyllä vaan! Orimattilaan lähdin iltakisoihin työpäivän päätteeksi, ja kannattipa mennä. :) Olin ilmottautunut kahdelle agiradalle, mitä tarjolla oli, ja näistä ensimmäisellä Muotkan radalla kävi niin hienosti, että -0.97s ihanneajan alituksella sijoitus oli toinen ja SERT tuli!

Rata tuntui aika kivalta jo tutustuessa. Ei mitään paniikkia aiheuttavia paikkoja, mutta pikkuisen pohtimista kuitenkin, miten kannattaisi tehdä muutama kohta. Esimerkiksi kepeille vienti oli hieman haastava, mutta päätin ottaa sen mahdollisimman yksinkertaisesti valssaamalla A:n jälkeen. Tämä näyttikin olevan sellainen kohta, missä yritystä oli jos jonkinlaista. Kepit siis olivat A:n jälkeen melko lähellä n. 90 asteen kulmassa A:han nähden, ja rataa oli sujuvinta jatkaa siten, että selvitti tiensä A:n ohi keppien takapuolelle. Vedätin siis Bennyn A:lta suoraan eteenpäin ja siitä valssilla käänsin keppien aloitukseen. Radan loppuvaiheilla sitten oli kohta, joka oikein huusi kokeilemaan whisky-leikkausta! Mietin hetken, että olenko hullu, kun alle viikko sitten ylipäätään opin, mikä on kyseinen ohjauskuvio.... Mutta ajattelin lähteä pienellä riskillä - ja se kannatti! Ainakin omasta mielestä varsin mallikkaasti suoriuduttiin, ja mun mielestä tämä ohjaustapa suosi tosiaan linjaa seuraaville esteille.

Radan jälkeen kuulin vain, että nolla tuli alle ihanneajan, mutta pitkään koko luokan loppumisenkaan jälkeen en tiennyt, mitkä olivat lopulliset tulokset. Ei ollut mitään käsitystä ihanneajasta tai montako nollaa oli tehty ylipäätänsä... Mutta hyvin kävi! Toinen rata saatiin vielä vetää nollakoirana, mutta se tuli tehtyä vähän vasemmalla kädellä. Muuten ihan perusrata, mutta aloitin huolimattomasti ja Benny kiersi ekan esteen sivusta. Loppurata sitten puhtaasti.

Eli nyt sitten lähdetään kokeilemaan, että mihin asti meidän vauhti ja taidot riittää kolmosissa. Odotukset eivät ole kauhean korkealla tosin, mutta jännittyneen innostuneesti siirrytään uusiin haasteisiin. Reilun viikon päähän onkin sitten luvassa viisi starttia Janakkalassa, joten päästään heti hommiin. :)

1 kommentti: