perjantai 1. huhtikuuta 2011

Treeniä treeniä...

Pakko ensimmäisenä kommentoida edellistä postaustani, eli tuo Bennyn hassu käyttäytyminen jäi ihan noiden yksien treenien ongelmaksi, enkä sille mitään varmaa selitystä keksinyt. Ehkä se oli silloin hieman jumissa tai ehkä sillä oli vaan tavallista käppänämpi päivä...? Onneksi kuitenkaan vastaavaa ei ole ilmennyt sen koommin.

Agilityssä ollaan keskitytty treenailuun, sillä kisoihin ei olla päästy lähinnä työkuvioiden vuoksi. Näillä näkymin seuraavaa startti onkin pääsiäisenä Janakkalassa kahden agiradan merkeissä. Hyppärillehän meidän ei kannata juuri mennä, kun sieltä se LUVA jo on. Jos tietäisi varmasti, että hyppäri on radoista ensimmäisenä, niin voisinkin ilmota sellaiselle lämmittelyn/treenin merkeissä. Vaan vailla tuota varmuutta en ole viitsinyt suotta tuhlata rahojani.

Niin siis treenailtu on, sekä maneesilla treeniryhmässä että omalla porukalla Lempäälässä. Lempäälän omatoimitreeniä oon painottanut enemmän Muusalle, jotta Bennyn vire säilyisi siihen perään Päivi Männistön koutsissa. Eka Päivin treeni oli meillä aika katastrofaalinen, tuntui kun olisin jonkun ihan vieraan koiran hakenut häkistä radalle... Liekö syynä sitten meille kovin vaikea ja pitkä rata, oma panikointini vai mikä, mutta joka tapauksessa aikamoista tervaamista oli koko pätkä. Benny ei mm. meinannut millään mennä paria mutkaputkea läpi asti, vaan kääntyi aina puolesta välistä takaisin. o_O Siis oikeasti! Ei se mikään putkiohjus ole koskaan ollutkaan, mutta ei se nyt ihan tuollaistakaan ole harrastanut. Muutenkin kaikki meni enemmän tai vähemmän reisille, ja omat pasmani sekosivat sitä myötä totaalisesti...

Päivin tokat treenit oli jo paljon paremmat! Rata oli toki paljon helpompi, mutta siitä huolimatta ihan eri tunnelmissa oltiin. Työn alle täytyy nyt erityisesti ottaa sylikäännökset ja takaaleikkaukset aidoille. Takaaleikkauksissa suurin ongelma on piiiiitkät kaarrokset ja yleinen kokemattomuus sekä koiralla että kartturilla. Sylkkäreitä mä vaan en osaa sitten millään, eikä Bennykään niistä oikein koppia saa. Ajattelin keskittyä niihin nyt jo tänään omatoimiosuudella. Keskiviikon maneesitreenissä oli kyllä hyvät paikat treenata sekä sylkkäriä että takaaleikkausta, ja sainkin ne jo paljon paremmin onnistumaan.

Muusan treeneistä sen verran, että yritän nyt keskittyä vauhtiin ja hauskaan tekemiseen. Namilla palkkaamisen yritän jättää ihan vasta loppumetreille, koska se ei sen jälkeen jaksa oikein enää innostua lelupalkasta. Siinä asia, jota en olisi Muusastakaan ikinä uskonut... Siis että se valitsee namin LELUN sijasta! Mutta kontakteissa ollaan edetty, neiti hakee jo oikeillakin esteillä 2on2offiin ihan kivasti. Nyt sitten treenaillaan varmuutta niihin, sekä oikean kohdan hakemisen että mun liikkumisen suhteen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti