torstai 14. huhtikuuta 2011

Talvikauden päätös

Keskiviikkona laitettiin pillit pussiin talvikauden osalta, ja oli kevään viimeiset treenit maneesilla. Kaikki neljä ryhmää oltiin samaan aikaan ja kaikki teki yhden kolmosluokan radan. Itse päästin vaan Bennyn hommiin, sillä Muusan kanssa olisi ollut ihan turha lähteä tappamaan motivaatiota kolmosten radalla, vaikkei tällä radalla nyt ollutkaan mitään kovin hurjaa pyöritystä.

Bennyn kanssa rata meni ihan ok. Suhteellisen puhdasta, mutta vauhti ei ollut ihan sitä mitä parhaimmillaan. Penan ohjeistuksella sain kuitenkin hiottua radasta pois pari turhaa kiemurointia, mm. käytin jopa toista kertaa elämässäni jaakotusta. :D Takaaleikkaukset aidoille alkaa myös vihdoin sujua, kun olen ruvennut aktiivisemmin niitä käyttämään. Joku hassu irtoamisongelma oli myös yhdessä kohtaa aidoilla, mutta sekin hoitui ohjauskuviota hiomalla.

Treenien päätteeksi sitten talkoovoimin roudattiin esteet kyytiin ja purettiin kesäkentän koppeihin. Nyt ei muuta sitten kuin odottelemaan kentän kuivumista sen verran, että kesäkauden treenit pääsee alkamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti