torstai 28. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen kisat

Pääsiäinen ei tuottanut meille tulosta agilitykisojen suhteen, eli vikaa kakkosten nollatulosta ei irronnut. Hyvinkäällä lauantaina koitettiin onnea yhden radan verran, ja pienestä se joskus jää kiinni. Tulos -4.43 ja neljäs sija, mutta vain kaksi ekaa saivat tällä kertaa SERTit. Rataan sinänsä olin tyytyväinen. Sujuvasti ja reippaasti meni, mutta rata oli toisaalta suorastaan helppo ja vähän jäi sellainen olo, että itse en mennyt ihan niin täysillä kun olisin voinut.

Janakkalassa sitten kaksi Minna Räsäsen agirataa sunnuntaina. Tuntuivat vähän haastavammilta, mutta ei mitään supervaikeaa. Varmistelin ekalla radalla alun tokaa hyppyä, koska puomi tuntui olevan aika kutsuvasti siinä hollilla. Niinpä tein ihan idiootin ratkaisun, ohjasin heti alussa takaaleikkaamalla, minkä senkin sössin eikä Benny oikein hiffannut, mihin suuntaan mennään. Niinpä mukava muutaman sekunnin turha kaarros heti alkumetreillä, joten arvata saattaa, että aikaan ehtiminen ei oikein tullut kysymykseen. Muuten rata meni ihan ok, vaan taas tuntuu siltä, että vauhtia olisi ollut puristettavissa enemmänkin. Ja mitä ihmettä tapahtui keppien aloituksessa?? Videoltakin se taitaa näkyä, että Benny tosiaankin törmäsi ekaan keppiin. Olisikohan se ollut hakemassa väärältä puolelta aloituksen ja sitten mun karjaisusta korjasi viime tinkaan? Virhettä tästä ei saatu, vaikka kai vitosen olisi ihan hyvin voinut antaakin tuosta.

Yliaikanolla


Toka agirata oli sitten lähestulkoon edellinen rata käännetyssä järjestyksessä. Ei mitään kovin pahaa paikkaa taaskaan. Rataan tutustuessa ei käynyt mielessäkään, että vitoshypyllä koiran vinkkelistä putkensuu olikin ihan tyrkyllä. Ja sinnehän toi ei-niin-putkiohjautuva Benny sitten ehti kroppansa työntää. Ihan omaa huolimattomuuttani siis. Loppurata menikin sitten hölkkäillen ja vähän sinne päin. Tokavikalla aidalla vielä kieltokin.

Hylly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti