tiistai 1. maaliskuuta 2011

Omatoimitreenit Lempäälässä

Tämän viikon ekat agilityt käytiin vetäisemässä Terhin kanssa omatoimisesti SportDogParkilla. Terhi oli miettinyt valmiiksi pienen radanpätkän, mikä tuntuikin just sopivalta meille Bennyn kanssa. Saatiin sekä vauhtia että kontakteja ja keppejä hyvin harkkailtua. Kuvassa jonkinlainen nopea Paint-piirros radasta.



Meille teki tosi hyvää ensinnäkin ottaa oikein kunnolla keppejä oikean käden ohjauksella, koska se on viimeaikoina vähän jäänyt. Ja kisoja ajatellen se on hyvin epävarmalla tolalla. Lisäksi kontakteja vahvistelin tänään oikein urakalla, koska niissä alkoi tulla ekaa kertaa epäilyttäviä virheitä. Oli siis ainakin vauhtia. Ja jotenkin osasin tänään heittäytyä paremmin oikeasti treenaamaan, enkä keskittymään vaan siihen, ettei tulisi mitään mokia. Tällaista me tarvitaankin ehdottomasti enemmän! En edelleenkään halua Bennyä erityisesti pysäyttää kontakteille (mun mielestä se ei jotenkin vaan sovi Bennylle), mutta muistuttelen sitä siitä, että kontaktien päästä voi jotain löytyä. Parani kyllä huomattavasti jo näissä treeneissä kontaktit! Samoin kepeillä alkoi taas löytyä sitä oikeaa rytmiä tolta meidän vaikealta puolelta, vaikka edelleen mun on vähän autettava kädellä. Mutta tätähän mä pystyn treenamaan omillakin kepeillä, joten otetaan sitä kunnolla nyt keväällä työn alle.

Kaikkiaan tosi hyvä fiilis jäi näistä treeneistä. Kahden ohjaajan, kolmen koiran kanssa toi tunti oli tosi riittävä aika, vaikka aikaa menikin radan rakentamiseen hetkinen. Benny oli oikein mukavassa vireessä nakinpalasten ja vinkulelun voimilla, eikä ihan päättömiä sekoillut edes alussa. Mitä nyt tuumasi, että esteet egon mukaisesti, ja päätti sitten omatoimisesti lähteä hyppäämään maksikokoista muuria... Se ei sentään mennyt ihan tyylipuhtaasti, vaan puolet muurista tuli kuitenkin alas. No, aina ei vaan voi ymmärtää, mutta onneksi selvittiin ilman sekä henkisiä että fyysisiä vaurioita... :D Jussi-russeli sen sijaan teki samat perässä hetkeä myöhemmin, tosin Jussin ego oli sen verran vielä suurempi, että puhtaasti meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti