lauantai 26. helmikuuta 2011

Lisää agilityä

Muutama viimeisin viikko ollaan kärvistelty pakkasissa, ja tästä syystä treenitkin on ollut tauolla. Muusalla nyt alkoi juoksukin samaan pakettiin, joten sen kanssa en olisi päässyt muutenkaan. Nyt näyttää kyllä siltä, että pakkaset alkavat helpottaa, ja kevättä kohden mennään. :)

Tarjoutui kuitenkin tilaisuus saada vähän ekstratreeniä ainakin maaliskuun ajan. Tilaa löytyi nimittäin muutaman seurakaverin kanssa treenailuun Lempäälän SportDogParkissa. Muutama perjantai siis sovittuna, jolloin tunti omatoimista treeniä ja tunti Päivi Männistön kouluttamana. Muusan juoksut kun helpottaa, niin Muusa pääsee Bennyn kanssa omatoimiosuudelle, ja Benny sitten ohjatulle.

Ensi viikko tuleekin sitten olemaan agilityä pullollaan: Terhin ja russelipoikien kanssa mennään tiistaina omatoimitreenailemaan Lempäälään, keskiviikkona on oma treeniryhmä Hämeenlinnassa ja perjantaina taas kaksituntinen omatoimista treeniä Lempäälässä. Ja jotta tehokas treeniviikko tulisi myös testattua, niin ei muuta kun kolmannen kerran samalla viikolla kohti SportDogParkia katsastamaan, miten kisailu sujuu kaiken tämän päätteeksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti