keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Loistavia uutisia!

Tämän kesän paikkoja agilityn treeniryhmissä sai totisesti jännittää, sillä paikat olivat kortilla ja talkoovaatimuksia on kiristetty seurassamme. Nyt kuitenkin jännäys on helpottanut ja sekä Bennyllä että Muusalla on paikka kesän treeniryhmissä! Benny treenaa kilpailemaan tähtäävien ryhmässä ja Muusa aloittelee alkeisryhmässä. Jatkossa maanantai-illat tulevatkin sitten olemaan juoksuntäyteisiä, kun kolme tuntia hurahtaa treenikentällä: Ensimmäiset puolitoista tuntia Bennyn kanssa, ja jälkimmäiset Muusan kanssa... Eli kuntoakin täytyy varmaan kohottaa siten, että jaksaa loppuun asti. :D Toivottavasti vielä käytännön järjestelyt lähtevät sujumaan hyvin. Onneksi minulla on iso kevythäkki, missä kumpikin koira vuorollaan voi odottaa omaa treenivuoroaan loikoisasti oleskellen.

Toinen mukava uutinen tuli Muusan kasvattajan taholta, kun hän tarjosi yhtä varaamaansa paikkaa Muusalle mh-luonnekuvaukseen! Ilman muuta käytämme tämän mahdollisuuden hyväksemme, sillä luonnekuvauksiin ja -testeihin on yleensä vaikea ehtiä saada paikkoja. Niinpä heinäkuussa katsotaan, mitä luonnekuvaajat sanovat Muusan ominaisuuksista.

Mh-luonnekuvauksesta voi etsiä enemmän tietoa netistä, esimerkiksi itse tutustuin asiaan tämän linkin kautta: http://www.springerspanielit.com/mh/mh_kuvauksesta.htm. Niinpä en edes yritä tässä alkaa esittää, että tietäisin asiasta sen enempää, sillä tämä luonnekuvaus on minulle itsellenikin ihan uusi juttu. Innolla kuitenkin odotan, minkälainen tilaisuus kuvauspäivä tulee olemaan. :)

Loppuun vielä pari valokuvaa keväisistä metsämaisemista Aulangolta, missä Benny ja Muusa pääsivät kirmailemaan ihastuttavan Pyryn kanssa:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti