tiistai 8. syyskuuta 2009

Agilityä

Bennyn eilisissä agilitytreeneissä harjoittelimme pitkää rataa. Esteinä oli puomi, kaksi putkea, pussi, kepit ja runsaasti hyppyjä. Tarkoituksena oli harjoitella ensi viikon harjoituskisaa varten, ja ohjaamista tällä radalla saikin oikein miettiä. Meidän ongelmamme on se, ettei Bennyn kanssa voi oikein tehdä takaaleikkauksia, koska se ei irtoa vielä tarpeeksi hyvin itse esteille. Koko rata oli siis mentävä läpi ilman niitä. Muutenkin kun Bennyä saa vielä kohtalaisen paljon saatella esteille, niin minä tietenkin juoksin sitten henkeni edestä valssaillen koko radan läpi.

Parissa kohtaa unohdin valssata kerta toisensa jälkeen, mutta muuten radan muisti yllättävän hyvin. Ensimmäinen suoritus meni jopa virheettömästi, mutta tosiaan matkalla oli pari empimistä, kun jäin miettimään ohjausta. Kepeillä huomasin, että Benny täytyy kunnolla pysäyttää ennen niitä ja ohjata huolellisesti, koska muuten se innostuksissaan tekee virheitä. Yksittäisesti kepeillä pystyy nykyään jo ihan kivasti vähentämään ohjausta. Erityisen tyytyväinen radalla olin putkille irtoamiseen ja muutamat hypytkin Benny haki todella hienosti ohjaukseni mukaan. Varsinkin esteen takaa kiertäminen meni moitteettomasti, vaikka radan linjat olisivatkiin houkutelleet suoraan edestä hyppäämään.

Viikon päästä siis harjoitellaan ensimmäisen kerran kisaamista treeniryhmän harjoituskisan muodossa! Innolla jo odotankin, että minkälaista rataa pääsemme kokeilemaan, ja miten siitä sitten suoriudutaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti