torstai 16. kesäkuuta 2011

Viikon treenailut

Tiistaina Muusan treeneissä teemana oli vekkaus. Itse vekkaamisen suhteen ei ongelmaa, ja kaikkinensa ihan kivasti meni niin putkiin kuin pujotteluunkin. Lisäksi pikkurata, missä kontaktitreeniä targeteilla. A:lla oli jotain muusamaista outoutta. Ilmeisesti vesikippo targettina ei kelvannut, tai sitten vettyneet Frolicit. Hienohelma nimittäin väisti hieman koko targettia, ja A:lta ei siis kovin hienoja 2on2offeja. Sen sijaan puomilla loistavat, ja keinu oli niin nättiä ja varmaa. :) Kohtuullisesti alkaa jo suuntautua hypyillekin, eikä ihan niin käden perässä ole tulossa koko ajan. Päivän parasta antia oli muutamat keppitoistot eri kulmista. Vauhti ei vielä "vierailla" kepeillä ole sitä parasta, mutta hyvä rytmi kuitenkin. Vikaksi vielä pari toistoa pelkkiä keppejä, ja silloin saatiin jo moottorit todella käyntiin. Hyvä fiilis lopettaa kesäsateiset treenit.

Torstaina oli Bennyn vuoro, ja pikku lampaassani (karva alkaa olla taas aika messevää..) olikin oikein virtaa! <3 Rata oli Riksun viime viikonlopun mukaelma, siitä Herralan radasta, mikä meillä meni silloinkin hyvin. Nyt eka pätkä meni oikein mainiosti, ja vauhti oli ihan meidän parhaimmistoa. Tokalla toistolla parit varmistelut jätettiin vielä pois, niin oikein sai olla tyytyväinen. Jouduin itsekin pinkomaan oikein niin, että Keinumäen pehmeähkössä hiekassa oikein meinasi sutia. Toinen pätkä mentiin rata käännettynä, ja siinäkin puolet mainiosti. Sen jälkeen unohdin radan ja pakka levisi totaalisesti. Lopussa en vaan meinannut ehtiä Bennyn vauhtiin, mikä sinänsä ei ole mikään kovin suuri harmittelun aihe. :)

Huomenna sitten vielä varmaanin piipahdus ratatreenissä ja lauantaina hyppään katsojan ja ketyn rooliin Nastolaan agilityn SM-kisoihin. Niitäkin skaboja oikein odottaa, kun en ole koskaan vielä käynytkään katsomassa. Kannustamaan siis E-HKK huippusuorituksiin joukkuekisoissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti