sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Helteisessä Riksussa

Lauantaina aloittelin kesälomaa parilla helteisellä Ritva Herralan tuomaroimalla startilla Bennyn kanssa. Minikolmoset aloittivat päivän jo kahdeksalta, ja hitsin kuumaa oli jo siihen aikaan päivässä. Ei voi kuin kuvitella, kuinka tukalaa oli puolen päivän jälkeen kisanneilla, sillä lämpötila nousi varmasti kevyesti kolmeenkymppiin jo aamupäivästä.

Benny veti paahteesta huolimatta makeasti! Eka rata oli varmasti meidän kolmosstarttien parhaita, mutta hitsinpimpulat, kun kello kerkesi 0,16s verran yliajan puolelle! Mutta pakko olla tyytyväinen, koska vauhti oli kuitenkin meille vallan pirtsakka ja virheittä selvittiin. Sijoitus oli lopulta 6/49, joten eipä tuostakaan tarvitse pahoillaan olla. Videomateriaalista kiitos jälleen Terhille!

A-rata:


B-rata painettiin sitten vieläkin paahteisemmalla ulkokentällä. Tämä hyppäri tuntui vähän haasteellisemmalta palalta, ja ihanneajan etenemäkin oli 3,8 m/s. Hyppärien paha karma saikin jatketta omalla sekoilullani. Homma kosahti ekan kerran kepeille, missä vähän haastavasta avokulmasta ohjastin Bennyn tokaan väliin. Ihan täysin oman sijoittumiseni virhe, jonka vaan huomasin liian myöhään korjatakseni. Sen jälkeen tuttuun tapaan fiilis hieman lopahti ja loppurata vähän sinnepäin. Viimeisillä metreillä vielä Bennyn tyrkkäys väärään päähän putkea, joten saaliina HYL.

B-rata:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti