maanantai 7. helmikuuta 2011

Kakkosten nollatili avattu!

Keskiviikon treenien jälkeen aloin rämpiä ylös epätoivon syövereistä sen suhteen, että Bennyn kanssa meidän nopeus ei ikinä tule riittämään kakkosten ihanneaikoihin. Benny nimittäin syttyi vinkulelusta siinä määrin, että alkoi saada vipinää kinttuihin ihan kiitettävästi. Niinpä ihan varovaisin toivein startattiin lauantaina Lempäälässä, tavoitteena saada vauhtia radoilla, vaikka sitten vähän virheiden kustannuksella.

Ja tosiaankin, vauhtia riitti! Ensin agiradalla pasmat sekosivat totaalisesti niin mulla kun koiralla heti ekan esteen jälkeen kepeille mentäessä. Sen jälkeen pieni pätkä ihan kivaakin suoritusta ja sitten taas pakka levisi. En oikein itsekään tiennyt mitä siinä tekisi, kun Benny lähinnä säntäili minne sattui enkä itse sitten oikein edes ohjannut sitä kunnolla mihinkään. Vauhdikkaalla hylsyllä siis aloitettiin.

Hyppäriä ennen keskityin sitten vähän paremmin taas kokoamaan koiraa, ja alusta alkaen tuntui paremmalta radalta. Harmittaa ihan vietävästi, että tästä radasta en saanut videonpätkää, koska kerrankin tunsin ohjaavani jotenkin edes pätevästi ja koirakin eteni. Kepit oli tokavikana esteenä, joten varmistelin huolella sekä sisäänmenon että viimeisen välin siinä vaiheessa, kun tajusin nollan olevan pohjalla. Ja niin me sitten selviydytiin maaliin puhtaalla radalla! Tosin meidän aikaa en tiennyt varmaksi ennen kuin vasta kolmatta sijaa pokatessa. Kaksi kaveria nimittäin olivat kuulleet meidän ajan yhdeksän sekunnin heitoilla toisistaan... :D Onneksi sitten se pienempi aika oli oikein, ja -2.00 ajalla saatiin eka LUVA kakkosista. Hyppäreille siis ei jatkossa kannata ilmottautua.

Tällä hetkellä kisakalenteri sitten onkin vielä kovin avoinna, koska vuorotyö haittaa tehokkaasti suunnitelmia... Mutta treenaillaan nyt sen aikaa sitten näitä kompastuskiviä, mitä vielä riittää melkoisesti. Eli keppejä tosiaankin syytä vahvistaa, ja vauhtia ja hallittavuutta pitäisi saada vähän samaan pakettiin. Lähdöt on alkanut Bennyllä vähän lipsua, joten siihenkin jotain tolkkua. Niin ja parit ohjauskuviotkin pitäisi siinä sivussa saa toimimaan. :D

Loppuun vielä pari kuvaa Bennystä, osa harkkaesteiltä, osa itse radalta. Kaikista kuvista kiitos Tytille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti