lauantai 20. maaliskuuta 2010

Muutto ja muuta mukavaa

Koirat pääsivät ihmettelemään ihan uusia maisemia, kun muutimme uuteen kotiin maaliskuun alussa. Toistaiseksi sopeutuminen näyttää sujuneen ihan hyvin, vaikka ihan täyttä varmuutta minulla ei ole siitä, pitävätkö Benny ja Muusa meteliä yksin jäädessään. Varustauduin muuttoon D.A.P.-haihduttimella ja totutin koiria melko maltilliseen tahtiin jäämään yksin uuteen kotiin. Jossain vaiheessa pitäisi nauhoittaa, mitä kotona todella työpäivän aikan tapahtuu, mutta ainakaan naapureilta ei vielä ole tullut valituksia metelistä. Yllättäen Benny tuntuukin reagoivan muuttoon enemmän kuin Muusa. Ei kuitenkaan millään negatiivisella tavalla, vaan tosiäijästä on tullut ihan sylivauva... <3 Benny tosiaankin olisi ihan koko ajan tunkemassa syliin ja helliteltäväksi, vaikka se aikaisemmin nautti rapsutukset lähinnä käden mitan päässä ja nekin vain silloin kun sitä itseä huvitti. :D

Piristävää muuton myötä on myös uudet lenkkimaisemat, missä riittää tutkittavaa vielä pitkäksi aikaa. Lenkkiseuraa tosin on tarjolla nyt vähän niukasti, mutta ehkäpä ajan myötä löydämme uusia tuttavuuksia tältä suunnalta. :) Ja uudessa kodissamme on myös pieni aidattu piha, mikä on koiraihmisen kannalta aina mukava lisä! Tosin jostain kumman syystä aitojen alle jää miltei puoli metriä matkaa maahan, joten kevään tullen on rakennettava itse siihen jotain jatketta. Onneksi nyt luminen talvi on hyödyksi, ja kasasinkin pihasta lumet valliksi aitojen alle. Nyt siis koirat voi huoletta päästää pihalle riehumaan ilman pelkoa siitä, että säntäävät ohikulkijoiden perään aidan alta.

Agilityssä olemme Bennyn kanssa edistyneet sopivaa tahtia, ja vähän haastavampiakin ohjauskuvioita on päästy kokeilemaan. Tosin radalla tyydyn yhä varmuuden vuoksi lähinnä valssaamaan tai tilanteesta riippuen takaaleikkaamaan, ellen sitten ihan harjoituksen vuoksi kokeile vaikeampia kuvioita. 27.3. on Tampereella TAMSKin harjoituskisat, mihin olisi Bennyn kanssa tarkoitus mennä katsomaan, miten kisatilanteessa suoriudumme. Enemmänkin olisi mukava harjoituskisoja kierrellä, mutta harmittavan vähän niitä on lähiseuduilla ollut tarjolla. Ehkäpä kevään myötä sitten taas enemmän..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti