maanantai 17. tammikuuta 2011

Lahdessa näyttelyssä

Sunnuntaina ajeltiin Muusan kanssa Lahteen ryhmänäyttelyyn, missä tulokset jäi melko laimeiksi. Tuomari arvioi Muusan EH:ksi, mutta enemmän se itse kehäkäytös jäi kaivelemaan. Alunperin ajatuksena oli, että kasvattaja esittäisi Muusan, mutta kävikin niin, ettei Muusa ollut kovin yhteistyökykyinen Helin kanssa kun mä olin paikalla. Niinpä viime hetkellä hyppäsin itse puikkoihin ja samalla unohdin kaiken, mitä handlaamisesta koskaan oon oppinut. Jännitti ihan törkeästi jostain syystä.

Heli totesi viimeksi Muusaa esittäessään, että se kulkee paremmin silloin kun remmi on löysällä ja kiristyslukko poskea vasten. Tätä tekniikka en ole itse oikein vielä oppinut, joten ketuiksihan se meni nytkin. Muusan ryömiskellessä kehässä en edes tajunnut lennossa koittaa vaihtaa tekniikkaa, joten ihme, että tuomari sai nähtyä Muusan edes EH:n arvoisena. Tässä vielä tuomari Maija Mäkisen arvostelu:

Feminiininen nuori narttu. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä pään pituus. Kookkaat, raskaat korvat. Hyvät silmät ja purenta. Hyvä kaula. Riittävästi kulmautunut etuosa, rintakehä voisi olla pidempi. Sopivasti kulmautunut takaa. Hyvä karva ja väri. Hyvä lantio, suora häntä. Liikkuu hyvin takaa, huolimattomasti edestä. Hieman pyöristyvä lanneosa. Miellyttävä käytös.

Muusa odottelee "innokkaana" kehävuoroaan.

2 kommenttia:

  1. Hienon näköinen neiti, kauniisti trimmattu!

    T. Meeri (fb:n agikäpsyistä) ja käpsyneiti Riina

    VastaaPoista
  2. Kiitos Meeri! Olen hiljalleen opetellut itse tekemään näyttelytrimmiä, ja Heli sitten tekee viimeistelyn näyttelypaikalla. :)

    VastaaPoista