torstai 28. kesäkuuta 2012

Pientä viivettä....

Kuvittelenko olevani kiireinen ihminen, vai onko oikeasti ollut jotain muuta tekemistä kuin blogin ylläpitäminen.... :D No joo, kiirettä pitääkin aina sopivassa määrin, ja parhaillaan yhdistämme isännän kanssa talouksia, joten muuttopuuhaakin riittää. Koirat ovat sopeutuneet elämänmuutokseen kivasti. Pidättyväinen Muusa on selvästi ottanut isännästä itselleen kakkosihmisen, ja Benny nyt tykkää aina kaikista. Isännän puolelta perheeseen saatiin myös siperianhusky Rocky, ja karvainen uusioperheemme tulee oikein mukavasti toimeen keskenänsä. Enemmän huolta taitaa olla siitä, etteivät pikkukoirat pomota huskya ihan mielivaltaisesti - joskus kun Rocky-raasu ei saisi edes kulkea tietyltä puolelta sohvapöytää... Niin, ja Rocky itse ei moisesta masennu. Se on iloisen hömelö ja yrittää vaan sitkeästi haastaa pieniä perheenjäseniään leikkimään. Rocky kun on kovin epähusky ja hoivaisi varmaan kissanpoikasiakin hellyydellä...




Agilityssä on paljon tapahtunut. Bennyn kanssa SM-nollat saatiin kasaan tammikuun lopussa, minkä jälkeen pidettiin pari kuukautta kisataukoa. Sitten käynnisteltiin taas kisavirettä ja itse SM-kisat käytiin korkkaamassa Tikkakoskella 16.-17.6. Meidän SM-debyyttimme sisälsi osallistumisen niin joukkueessa kuin yksilökisassakin. Joukkueradalla teimme hienon radan puomin alastulovitosella, mutta muutkin keräsivät sen verran virheitä, että mitään menestystä ei joukkueemme lunastanut. Yksilökisojen hyppyradalla haviteltiin kovaa vauhtia, ja ihanneaikaan pääseminen edellytti päälle 4m/s etenemää. Meille se oli liian kova, ja muutamalla sekunnilla jäätiin ihanneajasta. Yliaikanollilla mentiin vielä finaaliinkin, mutta meidän aikamme oli silti pari sekuntia liikaa finaaliradalle. Mutta hieno tunne jäi SM-kokemuksesta, teimme varmasti meidän tasomme parhaita suorituksia tässä vaiheessa. Ensi vuonna uudestaan! :)

 

 Ja loppuun vielä Muusan agilityterveiset uuden pujottelukoosten merkeissä. :) Neidillä oli vähän vaikeaa tuossa kevättalvella, ja etsimme kovasti sitä iloa takaisin harrastamiseen. Johonkin se kun oli kadonnut kaikkialta muualta paitsi kotipihalta. Mutta nyt näyttää taas kivalta ja oikea vire on löytymässä. :)

 

1 kommentti: